Inom bussbokning.com finns flera decenniers erfarenhet av busstransporter och bussbranschen. Allt ifrån korta små uppdrag busstransporter(transfers) till långa flerdagars resor eller hantering av stora event som kräver ordentlig planering och trafikledning under själva genomförandet.

Bussbokning.com har valt att inte ha ett stort antal egna bussar utan kontrakterar bussar på de orter där vi verkar. Detta gör att vi alltid kan erbjuda dig en buss som är rätt för dig då vi inte är låsta till några speciella fordon. I dagsläget verkar vi i Göteborg.

Våra bussar är av märket Mercedes och samtliga är av årsmodell 2014 eller 2015. De har 49 platser och är väl utrustade med bland annat följande. DVD, toalett, bekväma fällbara stolar, mikrofon, kaffekokare, korvkokare, aux ljudingång, uppkoppling till ljudsystemet via Bluetooth och en hel del annat.

För att ha högsta möjliga säkerhet är de även utrustade med Alkolås och hjärtstartare,

För större uppdrag har vi idag kontrakt med bussbolag som ger oss tillgång till drygt 50 moderna helturistbussar i varierande storlek. Detta gör att vi kan erbjuda er bussar ifrån 19 passagerare upp till 80 med diverse bekvämligheter. För rullstolsburna har vi möjlighet att erbjuda bussar med rullstolslift.